dinsdag 24 maart 2009




Hot hot hot... on the top!!!











Het kleine witte huisje













Ipv "the first family" heb ik dan maar de first squirrels gefotografeerd in Obama zijn hof.







De tempel van de gevederde slang. Wie eerst op de blog kan zeggen wie deze godheid is krijgt een extra cadeautje bij terugkomst.

7 opmerkingen:

  1. Kukulcan (bij de Maya's) of Quetzalcoatl (bij de Tolteken). De god van de elementen wind water aarde vuur! :-)

    Leuk om wat foto's te zien!

    Eline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Toenga,

    Ik ga een poging doen:
    QUETZALCOATL, Azteekse slangegod van de wind, wijsheid en het leven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Teotihuacán is prachtig he!! Niet te misselijk geworden van de steile trappen? 't Kan daar behoorlijk heet worden op die piramiden he! (Ik heb er ook een bijna-zonneslag aan overgehouden.)
    Moest je nog terugkeren via México, probeer dan zeker Palénque mee te pikken. Prachtig en veel specialer dan het wereldwonder Chichén Itzá. Al zal jij allicht dichter tegen Tikal zitten.. schijnt een absolute topper te zijn!
    Geniet ervan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pffft,
    Ik heb wel wat beters te doen dan op Wikipedia te zoeken wie die god is! Ik dacht eerder aan 'Annie hold your guns', maar dat is een Brakelse godin zeker?

    Toegegeven, Cathy is de beste volgster, want om 8 UUR 's ochtends werd deze in ziekteverlof zijnde mens hier gewekt door smsje van haar! Ze moesten dat internet in Herzele plat leggen!
    Ikzelf zou maar om de week gecheckt hebben, maar je overtreft jezelf!

    Forrestfoto's zijn in orde, maar je zou daar toch op zijn minste 'Turn turn turn' van de Byrds moeten opgezet hebben! 't Is niet hetzelfde, ook al staat de blanke Bubba erbij! ;o) Shrimps!

    Allez, doe 't daar goed en tot de volgende quizvraag! 't Was toch zeker zo een stom poppeke dat de hoofdprijs was, eikes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik weet het denk ik,dat beestje heet tjak rara hoe je dat ook schrijft; heb geen goesting om op te zoeken. Apropos tis ieverbeck geen jeverbek.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. den ouden was wel uw moeder,niet ik.naam zit er nog in van in rwanda.proficiat met uw boete van vorige week,geflitst met dedie van melierde in melden tegen gent.137 ipv 120;foei nu zijn we failliet als we dat betalen.de groetjes van de helen ouden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze noemen mij niet voor niets 'die snelle van Melierde' ! ;o)

    Als je failliet bent en MIJN passoa daar in jullie kast niet meer kunt veroorloven, kom er gerust hier enen op terras drinken hé!
    (laat Toenga maar denken dat het hier 20 graden is!)

    Zonnige groetjes uit Melierde!

    P.S.: de helen ouden zou dan toch Renate moeten zijn? hihi

    BeantwoordenVerwijderen