dinsdag 24 maart 2009

Mijn favoriete president De Lincoln. Onderaan is de plaats waar Booth een kogel door zijn hoofd heeft gejaagd. Kwestie van jullie ook een beetje Quiz-weetjes bij te brengen.

1 opmerking:

  1. Hey globetrotter !

    Hoe gaat het ermee ? We hebben je niet meer gezien sedert we terug zijn van down under... Zo te zien amuseer je je ook wel daar aan de andere kant van de oceaan. En waar zit je ondertussen ? Ergens aan het eind van de wereld ? Zo te zien niet veel toegang tot het internet daar want laatste posting dateert alweer van 24/3. Ik hoop in ieder geval dat alles goed met je gaat. Wij zijn ondertussen alweer keihard (nu ja) aan het werken maar wel met een schitterende ervaring rijker. Australiƫ was absoluut een topper. Heel avontuurlijk ook met bloedzuigers, kangoeroes en springende possems en een blakende tante Annie in de hoofdrol. En o ja, niet te vergeten, orkaan Hamish die ons op de vlucht deed slaan ! Je kan in ieder geval op facebook al een preview bewonderen van onze foto's (facebook van Mark, ik heb er nog geen).

    Een waar zit jij nu op dit ogenblik ? In Uku... en nog iets ? heb je daar email, sms,... ? Of ben je werkelijk van alle modern comfort afgesneden ?

    Laat ons eens wat nieuws horen !

    Hope to read you very soon my friend !

    Johnny

    BeantwoordenVerwijderen